Sådan kan du bruge stickers

13 januar 2020 cecilie_mortensen

Stickers er en af de ting, som kan bruges på et utal af måde. Nogle bruger dem i deres hjem af praktiske årsager. Det kan være, at man ønsker at bruge det på postkassen for af vise sit husnummer. Det kan også være, at man ønsker at bruge det af dekorative årsager – og her har man rig mulighed for at være meget kreativ. 

Hvis du mangler inspiration eller idéer til, hvordan du kan bruge stickers, så kan du læse med herunder. 

De mange måder stickers kan bruges på

Stickers til bilen: Hvis du er bilejer så er der mange muligheder for stickers, der er informative og humorristiske. Det kan være alt fra: “Børn i bilen”, “Fars Taxa Service”, “Hold Afstand”. 

Stickers til toilettet: Der findes naturligvis også diverse toiletskilte, som viser herretoilet, dametoilet, handicaptoilet.   

Stickers til postkassen: Der er rig mulighed for at give postkassen sit eget præg. Der kan vælges mellem forskellige stickers, der illustrerer en familie – alt efter hvor mange I er. 

Skræmmefugle: Hvis du har store vinduespartier, så har du måske være så uheldig at opleve at fugle flyver ind i vinduet. For at undgå dette, så findes der forskellige skræmmefugle, som kan klistres på ruderne. På den måde bliver det mere synligt for fuglene, at de flyver tæt på en rude. 

Her vogter jeg: Hvis du har hund derhjemme, så findes der naturligvis også forskellige “Her vogter jeg”-skilte, som kan gøre det tydeligt for ubudne gæster, at I har hund. 

Her finder du et stort udvalg af stickers

Hvis du ikke allerede har hørt om Bogstaver & Tal, så er der god grund til at undersøge det, hvis du leder efter stickers. Her finder du nemlig et utrolig stort udvalg af alle de stickers, du kunne ønske dig. Bl.a. nogle af de varianter, som er nævnt herover. 

Flere Nyheder