Leder du efter noget nyt kunst?

04 november 2021 Steffen Hansen

editorial

Det er altid pænt med kunst i sit hjem eller på kontoret. Det giver mere liv til rummet, og du har noget pænt at se på til daglig. Hvis du er på jagt efter nyt kunst til kontoret eller dit hjem, så skal du læse med her. Her vil vi nemlig guide dig til, hvordan du finder gallerier rundt i Danmark, der byder på spændende kunst. 

 

 

1. Undersøg på internettet

Det første du kan gøre, når du skal lede efter gallerier, det er at undersøge på internettet eller sociale medier. Her kan du se, hvor mange gallerier der eksisterer, og hvorhenne i landet de befinder sig. Du kan også finde inspiration på sociale medier, hvor du kan se om, der er billeder af de værker, som galleriet sælger. Så kan du på forhånd undersøge, om galleriet er et besøg værd, og om de har interessant kunst. Her kan du præcisere din søgning, ved at skrive i Googles søgefeltet “malerier i Midtjylland”, og så kan du se, om der er gallerier, der er i nærheden af dig. 

 

2. Spørg dine venner og familie

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, kan du spørge dine venner eller din familie. Måske har andre allerede besøgt et galleri tidligere og kan fortælle dig, om det er et besøg værd. Hvis ikke, kender de måske andre gallerier rundt om i Danmark, som er gode steder at handle kunst. 

 

3. Planlæg et besøg

Når du har fundet nogle interessante gallerier, kan du enten selv besøge dem eller bede dem om at komme hjem til dig. Måske de kan komme med kunstværker, som passer til dit rum og din stil. Ellers kan du besøge galleriet, og se de værker, der falder i din smag. Du kan eventuelt ringe på forhånd, og spørge om de har værker af en bestemt kunstner eller stilmæssig retning. Gør turen til en weekendsudflugt, hvor I besøger flere gallerier end blot et.

Her kan vi anbefale, at du besøger Galleri Art Expo. Her kan du få en fuld service oplevelse med både vejledning og gode råd til, hvordan du finder kunst til dit hjem. 

Flere Nyheder